Sesiuni gratuite de cursuri

A învață = A transmite cuiva (sistematic) cunoștințe și deprinderi dintr-un domeniu oarecare; a iniția pe cineva într-o meserie, știință, artă. – Dicționarul Explicativ al Limbii Române

Asociația ”Vreau să învăț” are în componență un grup  de voluntari entuziaști, format  din elevi olimpici cu pasiune pentru științe și matematică, care se dedica pregătirii copiilor, atât din mediul urban cât și rural, pentru   proba de matematică din cadrul Evaluării Naționale.

Printre aceștia se numără Alexandru, Alesia, Filip, Teodor, Francesca și Pavel care nu doar transferă informații valoroase, ci își doresc să schimbe paradigma educațională din România. Ei se străduiesc să creeze o lume în care educația de calitate nu este un lux, ci un drept accesibil oricărui copil, indiferent   de condiția financiară a familiei. Prin efortul lor susținut, vizează să inspire alți copii să-și depășească propriile limite și să își construiască un viitor luminos, având ca fundație cunoștințele acumulate

Volutantarii nostri  oferă lecții online gratuite în fiecare sâmbătă, între 09.30 și 11.30. Tot ce trebuie să faci este să ai conexiune la internet și dorința de a învăța. Și dacă te confrunți cu dificultăți în pregătirea pentru teza sau Evaluarea Nationala, nu ezita să ceri ajutorul lor.

Implicarea acestor tineri nu se oprește doar la educație. Ei sunt profund implicați în bunăstarea comunității, având ca scop să facă o diferență reală în viețile celor pe care îi ajută. Mesajul lor este clar: indiferent de condiția ta financiară sau circumstanțele tale de viață, dacă ai dorința de a învăța, suntem aici pentru tine.

Pentru a participa la cursuri, trimite un e-mail la adresa cursuri@asociatiavreausainvat.ro

Echipa noastră

Alexandru Untesu Olimpic national la matematca si fizica

Alexandru Unteșu

Olimpic național la matematică și fizică

Filip Buscu Olimpic national la astrofizica

Filip Buscu

Olimpic național la astrofizică

Alesia Untesu Olimpic national la chimie

Alesia Unteșu

Olimpic național la chimie

Teodor Melega Olimpic national la matematica

Teodor Melega

Olimpic național la matematică

Francesca Balaur

Olimpic național la matematică

Pavel Ciurea olimpic internațional la matematică

Pavel Ciurea

Olimpic internațional la matematică