Sponsorizare Conferința „Hands On Future – Computer Science”

În zilele de 8-10 decembrie 2023, lumea tehnologica a fost martora unui eveniment important: Conferința „Hands On Future – Computer Science”. Această adunare a adus laolaltă concepte avansate din domeniile inteligenței artificiale, HTML și CSS, oferind liceenilor pasionați de tehnologie o oportunitate unică de dezvoltare academică și creativă. Participanții au avut șansa de a explora adâncimile Front-End Development, prin workshop-uri practice și sesiuni interactive, ce au încurajat descoperirea și înțelegerea multifațetată a acestor domenii.

Conferința s-a distins ca o veritabilă platformă pentru schimbul de idei, prezentări inovatoare și ateliere interactive. Temele discutate au acoperit un spectru larg, de la inteligența artificială pana la dezvoltare software, reflectând astfel cele mai recente tendințe și progrese tehnologice.

Sponsorizarea evenimentului de către Asociația „Vreau să Învăț” reprezinta nu doar un gest de generozitate, ci și o investiție strategică în viitorul educației și al tehnologiei. Prin acest suport, participanții au beneficiat de oportunitatea unică de a interacționa cu lideri din domeniul tehnologic, de a se implica în ateliere practice și de a-și extinde rețeaua profesională.

Concluzionând, contribuția Asociației „Vreau să Învăț” la succesul conferinței „Hands On Future – Computer Science” a subliniat angajamentul său neclintit față de promovarea educației și dezvoltarea tinerilor în domeniul științelor informatice, marcând un pas important în formarea viitoarelor talente din domeniul programării.